Filosofin

MagnOlja är ett svensk globalt varumärke som sprider sig för att hjälpa flera av oss hitta tillbaka till naturen och till vårt själ. Med våra produkter vill vi uppmuntra dig som är kund eller besökare att vara uppmärksamt, att landa och att stilla ditt sinne ett tag. Ett försök att uppliva vår inre energi och att inse vår ren inrestyrka. Den energin som alla bär i i våra celler är en läkande och uppfyllande energi. Egentligen man behöver inte något annat då man upptäcker kontakten med sin inre jag och med naturens kraft. Med våra produkter vill vi att hämta naturen hemma hos dig och att varje atom från naturen som kommer i kontakt med dig att kännas som ett andningsrum, en fristad där du kan slappna av och hämta krafter för att uppleva obegränsad.

Det är en gemensamt och globalt språk, naturens mjuka beröring. Den kan användas för att lindra och trösta, att läka eller få bort spänningar men framför alltför att uttrycka att vi bryr oss om.

Filosofin bakom MagnOlja varumärket är att skapa energier, rörelse, observation och mjuk beröring för att främja vårt kreativa sinne att frodas och skapa en hel ny värld för sig själva och för andra. MagnOljas beröring uppmuntrar till meditation och kontakt med vår egentliga natur. Att komma ut från den tävlingsinriktade och materialism mentalitet, att gräva efter obegränsade kärlek och förstående inom oss själva och så att uppleva kreativt varje dag.

MagnOlja skapar och utvecklar en mer autentisk upplevelse av livet, utan krav som skapar stress och fart. Våra produkter görs av människors händer, levande hjärta och levande energier.

Vi strävar inte att producera den perfekta produkt, kommer alltid finnas någon eller något bättre än oss sett utifrån ett tävlingsinriktade synvinkel. Vi är inte med i det här.

Vi strävar att hjälpa hitta ro och hälsa, att avslöja och hitta friheten grävt längst djup in i varje av våra atomer. Vi strävar efter autenticitet och naturlighet. Varje enda människa är unik och så är deras genetik, sinne och själ.

Vi som samlas under MagnOlja varumärke försöker skapa levande produkter. Vi strävar efter att höra vår inre röst, att lära oss lyssna den och landa i acceptans. Av våra flows och rynkor och med detta acceptera den unika oss och öppna för lugn, stilla, återhämtning och känna det djupt i vår sinne, kropp och själ vem vi är och vad vi är här för.

MagnOljas produkter bär människans kärlek och välvilja för den som är redo att känna det. Varje produkt du har i handen en människa har valt att göra den, medveten och med sann kärlek.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart